Udgivet i Skriv en kommentar

Hvilke piktogrammer skal jeg bruge?

Da vi alle har forskellige hverdage, er det svært at sige, hvilke piktogrammer du vil få mest glæde af. Derfor er det vigtigt, du kigger på, hvordan din egen hverdag ser ud. Er der nogle opgaver, der går igen hver dag? Er der nogle opgaver, som ofte bliver glemt af dig eller en anden i din familie? Måske er der en rutine, som du gerne vil visualisere, så den er nem at følge?

Det er altid en god ting at hente inspiration hos andre. På den måde kan du nemt få gode idéer, og så kan du sortere i, hvad du tror vil virke for dig. Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken. Derfor vil jeg til enhver tid anbefale, at du kigger andres piktogrammer igennem, før du vælger dine.

Efter du har fået overblik over din egen hverdag og set på andres eksempler, er du allerede kommet langt. Herefter er det bare at skrive ned, hvilke piktogrammer du skal bruge.

Du vil højst sandsynligt ikke kunne finde alle de nødvendige piktogrammer i første omgang. Når du først begynder at bruge dem, så vil der opstå nye behov. Og i takt med at tiden går, så vil der også komme nye behov. Derfor er det at finde piktogrammer, et projekt der aldrig bliver færdigt. Du bør derfor ikke bruge lang tid på at tænke over, om du nu har alle, du skal bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *