Virksomheder og institutioner

Hvordan fungerer piktogrammer?

For at tage det praktiske først så fungerer hvert enkelt piktogram som en magnetisk brik. Hver brik er 37x37x1 mm. og vejer lige under 4 gram. Brikken hænger fast på næsten alle magnetiske overflader som tavler, whiteboards, køleskabe og lignende. Den har en perfekt magnetisk kraft, så den hænger godt fast på magnetiske overflader, men samtidig er den nem at flytte for personer i alle aldre.

På hver brik er der printet et piktogram/symbol på, og hvert piktogram repræsenterer en opgave, rutine eller lignende. Målet med alle brikker er, at der kun er én betydning for at gøre det så nemt og gennemskueligt som muligt. Dog er der undtagelser som gør, at nogle brikker kan fortolkes på flere måder. Et eksempel på dette kan være en hund. Den kan betyde at gå tur med hunden, men det kan også betyde at give hunden mad. Her er det vigtigt, at man fra starten snakker om, hvad de enkelte piktogrammer skal betyde.

Hvilke piktogrammer skal vi bruge?

Det kan være svært på stående fod at beslutte, hvilke piktogrammer du skal bruge. Det afhænger af din hverdag, hvilke opgaver og rutiner der skal udføres og samtidig hvad du gerne vil opnå med piktogrammerne.

Der sker ofte det, at når man først går i gang med at bruge piktogrammer, så opstår der straks nye behov. Det betyder, at uanset hvor godt du forbereder dig, så vil du højst sandsynligt løbende skulle bruge nye piktogrammer.

Dels kan grunden være, at man finder ud af, hvor effektive de er, og dermed vil have flere. Dels kan der opstå nye behov, som man ikke havde tænkt på fra starten. Og dels kan der ganske enkelt ske det, at brikkerne går i stykker eller bliver væk.

Derfor er det vigtigt for mig og StrukturDerDur, at en ordre ikke bare er en ordre. Det er begyndelsen på et samarbejde. Og derfor står jeg selvfølgelig til rådighed, skulle der opstå spørgsmål, ønske om rådgivning eller behov for flere brikker.

Vil du høre mere om piktogrammerne? Så tag kontakt til mig via Kontakt-siden eller skriv til mig direkte på martin@strukturderdur.dk

Du har ikke dem, vi søger, kan vi få dem alligevel?

Jeg har et fast samarbejde med en grafiker, som løbende tegner nye piktogrammer. Det er super værdifuldt, da det giver en god fleksibilitet, således det kun er fantasien, der sætter grænser. Det betyder, at jeg løbende snakker med kunderne, og hvis der opstår behov for nye piktogrammer, så bliver de tegnet og lagt ud på hjemmesiden.

Det betyder for dig som virksomhed, at vi sammen har mulighed for at producere en række af piktogrammer, præcis som du har brug for. Der er altså i virkeligheden ikke det piktogram, som jeg ikke kan tilbyde.

Vil du høre mere om piktogrammerne? Så tag kontakt til mig via Kontakt-siden eller skriv til mig direkte på martin@strukturderdur.dk

Hvor kan jeg bruge piktogrammerne?

Du kan bruge piktogrammerne på næsten alle magnetiske overflader. Magnetiske tavler, whiteboards, køleskabe osv. Piktogrammerne er ofte brugt på whiteboards, da det også giver mulighed for at skrive med tusch og hviske ud igen.

Piktogrammerne kan ikke bruges sammen med glastavler.

Kan vi ikke bare lave vores egne piktogrammer?

Jo, det kan du godt, og jeg har set mange forslag på, hvordan det kan gøres. Konceptet er forsøgt med velcro, tape, elefantsnot, lim, tegnestifter samt magnet. Man kan finde små stykker magnet, som man kan lime bag på lamineret papir, som er det tætteste man kommer på et brugbart resultat.

Fælles for alle disse løsninger er, at det aldrig rigtig bliver helt godt. Jeg har testet det hele, og der er ganske enkelt intet, der slår de brikker, som jeg kan levere. Og så finder du heller ikke nogle piktogrammer/symboler, som er skræddersyet lige så meget til dette koncept, som mine er.

Når du som virksomhed skal bruge mange piktogrammer, så kan prisen hurtigt løbe løbsk, og derfor har jeg presset den så meget i bund som muligt. Derudover har jeg valgt at gøre det muligt at købe piktogrammerne enkeltvis, hvilket gør løsningen til en af de mest fleksible på markedet. Så slipper du for at betale for noget, du ikke bruger, samt at have en masse ubrugte piktogrammer der ligger og samler støv.

Hvordan med betaling?

For at gøre det så nemt som muligt for dig og din virksomhed, så tilbyder jeg de fleste betalingsmetoder. Du kan betale med betalingskort som Visa, Visa Electron, Mastercard og Maestro. Du har også muligheden for at benytte dig af bankoverførsel eller at

Du kan derfor betale med:

  • Betalingskort (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro)
  • MobilePay
  • Viabill (modtag varerne nu og betal senere)
  • Kontant betaling (på min adresse i Slagelse)
  • EAN-fakturering

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, eller du har behov for at vide mere, så er du altid velkommen til at tage kontakt til mig via Kontakt-siden eller skrive til mig direkte på martin@strukturderdur.dk. Du er også velkommen til at sende dit telefonnummer i en mail eller SMS på 71905678, så ringer jeg dig op hurtigst muligt.